Wat doen wij nou precies?

Een vraag die met meerdere antwoorden te beantwoorden is.

Wij geven begeleiding tijdens het lopen op jump stilts. Beter bekend als ook wel workshops.

Hierbij zorgen we er voor dat je de juiste informatie krijgt en alle hulp krijgt om te leren lopen op de stilts en uiteraard proberen wij de zorg te dragen dat alles goed verloopt.
We zetten je niet zomaar op stelten zonder je uitleg te geven aangezien het de nodige risico's met zich mee brengt als het fout gaat uiteraard. Ben je nou echt benieuwd of de stilts iets zijn wat je leuk lijkt om te doen dan heb je bij ons de mogelijkheid om ze te proberen en binnenkort ook te huren tijdens evenementen.

Wat wij bieden tijdens een workshop op een evenement of indien gewenst privé:

  • een 1 op 1 begeleiding en ondersteuning tijdens het leren lopen op de stelten
  • Je krijgt de juiste informatie en instructies met wat je wel en niet moet doen als je op de stelten loopt
  • ten alle tijden is er iemand die jou individueel begeleid als dit nodig is
  • wij helpen jou met de eerste ervaring op de Jump Stilts
  • wij zullen dit moment eventueel uitbreiden als het kan met andere opties zoals de basis met het leren springen of als de situatie zich er voor leent wat valtechnieken

Mocht je toch zoiets hebben van ik wil dit heel graag een keer proberen. Hou dan onze agenda in de gaten voor eventuele aankomende evenementen waar wij staan. Daar kan je ons dan opzoeken voor een workshop. Mocht je daar nou niet aanwezig gaan zijn, of wil je niet al te lang wachten? Dan kan je altijd even contact met ons opnemen via het formulier hier op de website.

Daarnaast verzorgen wij daarmee ook een stukje entertainment.

Het is erg leuk om te zien hoe mensen leren lopen op de stilts en daarnaast als we er zelf op lopen is dat ook erg leuk en imposant om te zien. Op evenementen lopen of springen wij geregeld rond op de stilts en daarnaast proberen we altijd wel iemand op de stelten te hebben die mensen er kennis mee laat maken.

Sinds 7 mei 2022 hebben wij een extra aanwinst en dat is Tiggy.
Tiggy is onze lopende furry mascotte op stilts.
Zij heeft gezorgd dat haar stilts veilig zijn dat er niet zomaar ongelukken kunnen gebeuren en zal altijd wel de juiste begeleiding nodig hebben. Vanaf deze datum zal je meer van Tiggy voorbij zien komen. Ze zal niet aanwezig zijn op elk evenement, maar we gaan uiteraard ons best doen om te zorgen dat ze er wel zoveel mogelijk bij kan zijn. Mocht je dus wat lekkers willen dan heeft Tiggy altijd haar mandje bij zich met lekkers.

Hier een kleine impressie van een workshop die wij gegeven hebben op een kinderfeestje.