Als je meer informatie wilt hebben met betrekking tot onze stelten dan ben je op de juiste plek aangekomen.

Veel mensen vragen ons altijd waar je op de stelten kan lopen en dat kan op elke ondergrond waar jij jezelf vertrouwd mee voelt om erop te lopen.Naast dat je er gewoon mee kan lopen kan je er ook flink mee springen.
De één springt er hoger mee dan de ander en er zijn ook zat mensen die er graag over muurtjes of op bankjes mee springen.

Je kan het zo gek niet bedenken of het wordt geprobeerd of je kan het zelfs zelf proberen. Wel altijd aan je eigen veiligheid denken net als dat wij dat doen!

Op dit moment is het voor ons niet mogelijk aan nieuwe stelten te komen en hebben wij nog de kleine voorraad die er is. Het is dus wel op is op, maar we hebben nog een aantal paar die we kunnen verkopen. Mocht je op zoek gaan op het internet hou er rekening mee dat je waarschijnlijk op stelten uitkomt die niet geheel voldoen aan de juiste kwaliteit en daarmee niet je veiligheid garanderen. Wij hebben in het verleden al mensen gehad met wat vragen en die bleken hun stelten van het internet te hebben. Dit raden wij dus ten zeerste af en als je ze dus echt graag wil hebben raden wij aan om niet te lang te wachten, want bij ons is het echt op = op.

Als je ze niet wilt kopen, inmiddels hebben wij de optie tot verhuur op de evenementen en kan je dus eventueel ook bij ons gewoon huren en hoef je ze niet te kopen.