Als je meer informatie wilt hebben met betrekking tot onze stelten dan ben je op de juiste plek aangekomen.

Veel mensen vragen ons altijd waar je op de stelten kan lopen en dat kan op elke ondergrond waar jij jezelf vertrouwd mee voelt om erop te lopen.Naast dat je er gewoon mee kan lopen kan je er ook flink mee springen.
De één springt er hoger mee dan de ander en er zijn ook zat mensen die er graag over muurtjes of op bankjes mee springen.

Je kan het zo gek niet bedenken of het wordt geprobeerd of je kan het zelfs zelf proberen. Wel altijd aan je eigen veiligheid denken net als dat wij dat doen!

Op dit moment is het voor ons niet mogelijk aan nieuwe stelten te komen. Door omstandigheden met Rusland en Oekraine liggen de fabrieken stil. Wij zijn hier volop mee bezig om te kijken wat haalbaar is. Mocht je alsnog op zoek gaan op het internet hou er rekening mee dat je waarschijnlijk op stelten uitkomt die niet geheel voldoen aan de juiste kwaliteit. Wij hebben in het verleden al mensen gehad met wat vragen en die bleken hun stelten van het internet te hebben. Dit raden wij dus ten zeerste af en wij hopen dan ook snel in de toekomst weer de verkoop te kunnen realiseren.

 Tot die tijd ben je welkom bij ons om ze te huren op de evenementen.