Als je meer informatie wilt hebben met betrekking tot onze stelten dan ben je op de juiste plek aangekomen.

Veel mensen vragen ons altijd waar je op de stelten kan lopen en dat kan op elke ondergrond waar jij jezelf vertrouwd mee voelt om erop te lopen.Naast dat je er gewoon mee kan lopen kan je er ook flink mee springen.
De één springt er hoger mee dan de ander en er zijn ook zat mensen die er graag over muurtjes of op bankjes mee springen.

Je kan het zo gek niet bedenken of het wordt geprobeerd of je kan het zelfs zelf proberen. Wel altijd aan je eigen veiligheid denken net als dat wij dat doen!

Hou er rekening mee dat je waarschijnlijk op het internet andere stelten kan vinden die waarschijnlijk zelfs goedkoper zijn dan bij ons. Deze voldoen alleen niet altijd aan de kwaliteit die je wilt. Hierom verkopen wij de stelten zelf en staan wij ook volledig achter ons product.

Wil je graag je eigen stelten aanschaffen dan ben je hier ook op de juiste plek.

Dan vraag je direct jezelf natuurlijk af 'waarom is er geen webshop?'
Wij hebben daar een hele goede reden voor.

Als wij onze stelten zomaar aan iedereen verkopen die ze bestellen dan kan dat problemen veroorzaken voor de persoon die ze koopt als blijkt dat het net niet de juiste stelten zijn. Dit zorgt dan ook weer voor problemen aangezien de juiste stelten dan alsnog geregeld moeten worden en daarom pakken wij het anders aan.

Als wij onze stelten verkopen dan willen wij de juiste stelten verkopen aan de juiste persoon. Welke stelten je namelijk nodig hebt dat ligt niet alleen aan je gewicht, maar ook aan andere factoren waaronder de kracht in je benen en of je in de groei bent of niet. Uiteraard kunnen er nog andere factoren zijn die meespelen en hierom willen wij dus per persoon de stelten verkopen.

Als je dus interesse hebt om je eigen stelten aan te schaffen, aarzel dan niet en stuur ons een berichtje via ons contactformulier. Dan kunnen wij met jou gaan bespreken wat de beste stelten zijn die voldoen aan wat jij ermee gaat doen.

Ben je nog geen 18? Geen probleem, zorg dan even dat je ouders met ons contact opnemen zodat wij alles kunnen bespreken en de juiste informatie kunnen geven.

Wie weet heb je binnenkort je eigen stelten waarmee je buiten kan gaan springen en bezig kan gaan zijn!