Wij hebben in oktober 2021 een nieuwe doorstart gemaakt. Vanaf dat moment is het bedrijf over gegeven aan iemand anders en is de oude eigenaar niet meer aanwezig.

Wij zijn een groep enthousiaste mensen die ons volledig vermaken op de stelten. Graag delen wij dan ook onze passie met andere mensen door middel van workshops. 
Vaak krijgen wij ook de vraag, is dat nou moeilijk?
Is het eng? Ben je niet bang dat je valt?

Voor ons zijn onze stelten een verlenging van onze benen en hebben wij de mogelijkheid om hoger te springen, harder te rennen, of gewoon relaxter te lopen.

Zo hebben we naast de sportievelingen in onze crew ook een aantal die ze gebruiken als zijnde sport. In plaats van de sportschool gebruiken ze de stelten. En is het zelfs voor één van ons een hele verbetering met lopen, omdat je benen niet zoveel belast worden op de gewrichtspunten waardoor het veel fijner loopt en je ook langere afstanden kan lopen.

Een kleine voorstelronde van onze crew volgt zodra we onze herindeling van de crew hebben gerealiseerd.

Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers die ons zouden willen helpen op onze evenementen. Hierbij kan je verwachten dat wij je aanwezig willen hebben bij de stand om te helpen met workshops geven. Dit zal dan een halve dag van het evenement zijn en de andere helft van de tijd van het evenement ben je vrij om lekker van het evenement te genieten. Heb je interesse om ons team te ondersteunen en een gezellige dag mee te ervaren op een evenement vul dan even een contactformulier in.

 

Naam: Sonata
Taak in JSC: Knuffelmascotte
Favoriete bezigheid op events: Knuffelen, rondlopen met de crew, languit liggen en druk rond springen
Geen fan van: opdringerige mensen als hij aangeeft dat hij niet wil (woefelen)