Wij zijn een groep enthousiaste mensen die ons volledig vermaken op de stelten. Graag delen wij dan ook onze passie met andere mensen door middel van workshops. 
Vaak krijgen wij ook de vraag, is dat nou moeilijk?
Is het eng? Ben je niet bang dat je valt?

Voor ons zijn onze stelten een verlenging van onze benen en hebben wij de mogelijkheid om hoger te springen, harder te rennen, of gewoon relaxter te lopen.

Zo hebben we naast de sportievelingen in onze crew ook een aantal die ze gebruiken als zijnde sport. In plaats van de sportschool gebruiken ze de stelten. En is het zelfs voor één van ons een hele verbetering met lopen, omdat je benen niet zoveel belast worden op de gewrichtspunten waardoor het veel fijner loopt en je ook langere afstanden kan lopen.

Een kleine voorstelronde van onze crew volgt binnenkort en hier werken wij achter de schermen op dit moment hard aan om dit te realiseren alleen het is een beetje druk met van alles regelen en doen.

Zodra wij allemaal even een momentje de tijd zullen hebben dan zorgen wij dat deze informatie even opgevuld wordt met wat informatie met betrekking op onze crew en wat hun redenen zijn om zich als JSC in te zetten.

 

Naam: Sonata
Taak in JSC: Mascotte
Favoriete bezigheid op events: Knuffelen, rondlopen met de crew, languit liggen en druk rond springen
Geen fan van: opdringerige mensen als hij aangeeft dat hij niet wil (woefelen)